Klacht: Geen vakantie geld

op 09 augustus 2016 over Syncasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een tevreden over de klacht afwikkeling geschreven te hebben heb ik mijn vakantie geld nog niet ontvangen. Ook een fatsoenlijk antwoord kan er niet af. Wat een bedrijf. U (syncasso), u zet aan tot. ………. lees van alles verschrikkelijk. šŸ™ (kan iemand mij aub helpen? Dit bedrijf heeft jaren mij te veel laten betalen zegt wettelijk maar 1 jaar terug hoeft te betalen)

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld heb, en wanneer zulke instanties beter gecontroleerd worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Syncasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Syncasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Syncasso

Heeft op 10 augustus 2016 om 09:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

In de bovenstaande kwestie heeft Syncasso op 10 augustus jl. een telefonisch gesproken met de betrokkene, tijdens het gesprek hebben wij stand van zaken aangegeven. Syncasso heeft inmiddels het bedrag teruggestort en betrokkene geeft aan het bedrag te hebben ontvangen. Wij vertrouwen er op deze klacht hiermee naar behoren te hebben afgehandeld.

Alle klachten die gemeld zijn door wibointroublei