Klacht: Geen toilet in stoptreinen

op 15 februari 2018 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het echt ronduit belachelijk dat er geen toilet voorziening is in de stoptreinen. Op het traject Bodegraven – Rotterdam is met de stoptrein de enige ‘snelle’ optie, waarbij je 38 minuten in de stoptrein zit. Ik heb een probleem met mijn blaas waardoor ik nu al 5 keer de trein rond Gouda ben uit gegaan om daar op het station te kunnen plassen. Hierdoor mis ik afspraken en als ik ze niet kan missen doet mijn erg veel pijn. Ik betaal dus een godsvermogen om vervolgens compleet oncomfortabel en met pijn van A maar B te komen, echt belachelijk.

Gewenste Oplossing:

Als de prijs voor treinen zonder voorzieningen lager is, plus uiteraard gewoon toiletten in de stoptreinen. Onbetaalde wc's op de stations. Kunnen die niet worden betaald middels belasting geld of de veel te dure treinkaartjes?

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jfkjfk