Klacht: Geen toelating dagpas

op 29 december 2017 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb online een dagpas aangevraagd voor mijn zoon van 10. Bij de balie kreeg ik te horen dat hij geen toegang krijgt omdat hij 12 jaar moet zijn. Ik zou samen met hem gaan sporten en kan prima inschatten welk apparatuur hij kan gebruiken. Hij wilt alleen een keer mee om te kijken en 10 minuten op de loopband hardlopen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn zoon eenmalig mee kan om te zien wat ik elke dag in de sportschool doe.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar fit for free over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door fit for free in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat fit for free een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

fit for free

Heeft op 29 december 2017 om 13:30 geantwoord

Geboden Oplossing:

Bedankt voor je openhartige bericht, Dianne. We begrijpen dat je graag samen met je zoon bij ons wilde sporten. Wegens gezondheidsredenen en lichamelijke ontwikkeling hebben we de leeftijdsgrens inderdaad op 12 jaar gezet. We hopen dat je dit begrijpt & natuurlijk dat we jouw zoon terugzien als hij 12 jaar is geworden! :)

Alle klachten die gemeld zijn door DianneEcho