Klacht: Geen ticket ontvangen

op 29 juli 2017 over Pegasus Airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 3 dagen geleden vliegtickets gekockt via ideal. Daarvan heb ik nog steeds geen bevestiging gekregen in mijn mail. Ik heb gebeld met Pegasus en zij vertellen mij dat ik mijn bank moet bellen. Mijn bank verteld mij dat het bedrag is afgeschreven van mijn rekening en ik recht heb op die tickets. Toen ik weer contact opnam met Pegasus vertelde ze mij dat het langer kan duren ivm betaling via ideal.. ik kom dus niet echt verder.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn ticket krijg of mijn geld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pegasus Airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pegasus Airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door YD.