Klacht: Geen telegraaf!

op 05 oktober 2016 over Telegraaf in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al weken lang wordt bij mij op maandag t/m donderdag de telegraaf bezorgd, terwijl ik geen abonnement heb. Ik heb mijn weekend-abonnement opgezegd per 05-09-2016. Ik heb telefonisch contact gehad op 19-09-2016, waarbij ik ook deze klacht heb door gegeven. Ik lees de krant niet. Hij gaat rechtstreeks bij het oud papier. Zonde toch?

Gewenste Oplossing:

Als de telegraaf niet meer bij mij (Kraaijenberg 9308 te Wijchen) bezorgd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Telegraaf over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Telegraaf in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Telegraaf een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Telegraaf

Heeft op 06 oktober 2016 om 12:25 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Van Beelen,

Vriendelijk bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak. Wij hebben dit doorgegeven aan ons distributiecentrum. Wij gaan er vanuit dat dit probleem hier zo spoedig mogelijk wordt opgepakt en u De Telegraaf niet meer zult ontvangen. Mocht dit toch door blijven gaan, dan horen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Monique ~De Telegraaf

Alle klachten die gemeld zijn door Conny van Beelen