Klacht: Geen sms ontvangen.

op 05 oktober 2016 over Bongo in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zie net op de tv de reclame van bongo langskomen, voor een keer wou ik het proberen ookal kost het 3 euro per sms. Na een sms gestuurt te hebben met mijn naam en woonplaats krijg ik gewoon niks terug.. Dat is dus 3 euro weggegooit. Is er een manier dat ik die terug kan krijgen want mensen laten betalen voor niks is niet gepaald netjes!

Gewenste Oplossing:

Als ik het geld terug ontvang wat ik nu kwijt ben voor niks.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bongo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bongo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yoshii