Klacht: Geen resultaat

op 03 augustus 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer, mevr

Ik heb gisteren in de filiaal Roermond winkelcentrum donderberg 2doosjes color remover kruidvat gekocht. Gisteren heb ik ze gelijk aan t haar gebracht maar dit heeft totaal niet geholpen, bleef t zelfde donkere kleur houden terwijl k zelfs langer heb gewacht (45minuten). Ik heb de verpakkingen en kassabon niet meer, zoiets bewaar je niet. Gebeurde niet wat beloofd is. Ging geen stuk lichter worden. Vind het toch gegooid geld en vind toch dat zn product moet werken. Wat moet ik nou doen?

Gewenste Oplossing:

Nvt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door FatjeFp