Klacht: geen restitutie

op 26 mei 2021 over Cheaptickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

onze geannuleerde vluchten van 6 mei 2020 KLM en 10 mei 2020 EasyJet Amsterdam_Edinburgh vv zijn nog steeds niet gecompenseerd. Chat verkeer is halverwege afgebroken door een medewerkster, die zei dat KLM al een voucher heeft uitgegeven, na mijn vraag deze dan toe te sturen bleef het stil. Op eerdere mails is niet gereageerd, de chat op de website loopt vast. Op Messenger wordt ook niet gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de vouchers die kennelijk wel zijn uitgegeven door mij zijn ontvangen zou ik tevreden zijn. Boeken doe ik natuurlijk nooit meer via Cheaptickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cheaptickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cheaptickets.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]