Klacht: Geen reactie van cheaptickets

op 17 mei 2020 over Cheaptickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor 16 juni twee tickets geboekt van Cartagena naar Medellin via Cheaptickets met Latam. Alleen onze vlucht naar Colombia is geannuleerd waardoor wij dus ook niet de binnenlandse vlucht kunnen doen. Op de Latam website staat dat ik Cheaptickets moet contacten, omdat ik het daar heb geboekt. Ik heb Cheaptickets geprobeerd te contacten met de vraag wat onze opties zijn maar naast een automatisch antwoord mail verder geen reactie. Ik begrijp dat het druk is maar nu bijna maand later, nadat ik voor het eerst Cheaptickets heb gecontact wil ik graag nu duidelijkheid

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld retour kan krijgen of een voucher.

Alle klachten die gemeld zijn door Eveline