Klacht: geen reactie op mijn terug verzonden board

op 05 september 2016 over NBD-AUCTIONS in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In jullie 2 boards aangekocht via NBA, in augustus per post ontvangen, op 13-8-’16 1 board terug gestuurd omdat deze het niet deed, ze zouden deze gaan repareren. Tot op heden geen bericht van ontvangst, niet te bereiken via telefoon, live chat, of mail. Ik heb geld betaald voor het board, voor het versturen naar ons huis en voor het terug versturen, vele kosten, maar geen board!!!!! Wil graag verduidelijking over hoe en wat!!
Het gaat over Factuurnummer 16500085

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn board in goede staat binnen zeer korte tijd kan ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jacqueline Smidt