Klacht: Geen reactie, ontbrekende producten

op 13 mei 2020 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb tijdje geleden bestelling geplaats die veelste laat is geleverd. Ik kreeg geen welkomscadeau terwijl het eerste bestelling van mij is. Ook 1 handzeep van mij is gelekt en een handzeep niet geleverd. Heel vaak heb ik contact proberen te nemen door te bellen (zeker meer dan 10keer) mailtjes gestuurd, via de whatsapp benaderd. Iedere keer staat op whatsapp we gaan je helpen maar geen gehoor meer. Vind dit heel sneu.

Gewenste Oplossing:

Als er contact met mij word opgenomen met excuus dat eerste. Ook wil ik mijn welkomscadeau, product die niet is gekomen en een vervangende handzeep die gelekt is geleverd. En misschien een goedmakertje voor al die verspilde tijd van mij.

Dank

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rituals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]