Klacht: Geen reactie krijgen op emails aan hoofdkantoor

op 03 juni 2016 over Total in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de aanschaf van een tankoas werd mij aangegeven dat hiervoor geen kosten in rekening zouden worden gebracht. Dit is zwart op wit vevestigdZodra de eerste afrekening kwam stonden erval kosten bij. Ik heb hierop direct bezwaar gemaakt. Inmiddels 3 x bericht gestuurd aan hoofdkantoor met bewijs dat ik geen kosten hief te betalen, maar ik hoor niets meer.

Gewenste Oplossing:

Als de kosten die in rekening zijn gebracht worden gecrediteerd en ik reactie ontvang van hoofdkantoor. Verder bevestiging dat er geen kosten meer in rekening worden gebracht

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Total

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Total nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Martin68