Klacht: Geen reactie gebeurt niks!

op 15 mei 2020 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in november 2019 ongeveer 1400 euro betaald voor een rijles pakket. Meerdere keren geprobeerd zowel telefonisch als via de mail contact te krijgen. Jullie zijn nergens te bekennen. Ik heb sinds november 2 rijlessen gehad en we zijn nu in mei. Straks is mijn theorie niet meer geldig… graag z.s.m reactie en mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bedrag van 1400 euro terug gestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IQ-DRIVE

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IQ-DRIVE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gama1991