Klacht: geen reactie

op 31 maart 2016 over Bladcadeau in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een cadeaukaart van 15 euro en daarmee via de site een digitaal megapakket aangevraagd.
Daarvoor bevestiging per mail ontvangen, ik heb zelf na gebeld om te vragen waar mijn inloggegevens bleven. Daarop zei iemand mij dat er een storing is en het nog even duurt. 12 dagen later weer gebeld en toen zei iemand dat het niet digitaal megapakket niet meer leverbaar is. Ze gingen nakijken of er andere digitale opties zijn.
inmiddels al zelf 3 x gebeld waarop 3x gezegd wordt dat ik vandaag of morgen door bladcadeau gebeld wordt en antwoord krijg op mijn vraag/jullie onderzoek naar een nieuw voorstel.
Het rare is dat elke keer als ik bel iemand anders zegt dat mijn vraag/probleem niet bekend is. Dus nog maar eens uitleggen dan, bij een moment geduld om het na te kijken wordt de telefoon opgehangen of ze gaan het onderzoeken en ik wordt nooit meer terug gebeld.
op mails krijg ik geen reactie..

nu nog steeds geen reactie en een telefoonrekening die hoger is dan 15 euro.

Gewenste Oplossing:

Als ik een keer terug gebeld wordt door bladcadeau en antwoord krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Bladcadeau in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bladcadeau een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bladcadeau

Heeft op 04 april 2016 om 11:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 14 september 2016 om 12:23 geantwoord

Tot op de dag van vandaag is het probleem nog steeds niet opgelost!

Alle klachten die gemeld zijn door Nicole0