Klacht: Geen product noch geld terug onvangen bij gelijk oversteken

op 08 maart 2020 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen,een tijdje geleden heb ik broek van marktplasts gekocht, met gelijk oversteken service dus mijn aankoop zou bescherm zijn. Tot nu toe, geen geld, geen broek en geen contact met marktplasts. Ik betaal meer voor service maar ik krijg helemal niets. Wat een oplichterij zeg!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door minonadi