Klacht: Geen pizzaontvangen na bestelling stadhouderswegrotterdam

Petradekam op 28 november 2013 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geen pizza ontvangen na bestelling bij stadhoudersweg Rotterdam vandaag! Toen ik de bestelling telefonisch plaatste kreeg ik een onhandig meisje aan de lijn, welke mijn huisadres verkeerd genoteerd heeft, denk ik. Want na 1 uur ging ik bellen waar de pizza’s bleven, en toen had ze geen idee!!! En geen excuses ofzo hoor!

Gewenste Oplossing:

Excuses

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door