Klacht: Geen of onvoldoende voorraad artikelen

op 25 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op vrijdag 24 juli naar jumbo Dongen gegaan om Olvarit groente en fruit te halen. De schappen waren compleet leeg en als mededeling kreeg ik te horen dat ze gaan verbouwen en ze artikelen lieten uitlopen. Meerdere malen komt t voor dat er artikelen niet of nauwelijks voorradig zijn. Jumbo WAS altijd een winkel waar ik naar toe ging omdat ze daar alles hadden. Al geruime tijd is dat niet meer. Nu toch echt besloten om mijn boodschappen bij een andere supermarkt te halen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer artikelen voldoende in voorraad zijn en de schappen zo zijn aangevuld dat je er makkelijk bij kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mamomi