Klacht: Geen levering, zeer slechte helpdesk… DRAMA

op 26 juni 2017 over Autodoc in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een setje wiel slotkoersen besteld. Er kwam een hele vage bestuiving van de door mij geplaatste order. Hierin stond dat het geen overeenkomst was.. Maar ik had met ideal betaald.
Volgende dag gebeld. Slecht sprekende dame vertelde dat alles automatisch verzonden wordt. Volgende dag nog geen bevestiging van de gedane betaling. Weer gebeld. Weer in mijn beste Engels uitgelegd dat ik iets verwacht. Toen bleek mijn bestelling niet op voorraad te zijn. Zou dezelfde dag of de plagende dag binnen komen.
Inderdaad een track tracé code bij GLS maar daar blijkt alleen administratief een melding gemaakt te zijn. Mijn pakje is nu drie dagen later nog steeds niet fysiek bij GLS aanwezig te zijn. Weer gebeld… Mijn vragen leverde alleen maar commentaar op dat mij telefoon verbinding slecht was en hij me niet begreep en verstond.

Mijn conclusie… NOOIT BESTELLEN BIJ AUTODOC

Gewenste Oplossing:

Sorry niest positiefs te melden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Autodoc

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Autodoc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arie1010