Klacht: Geen levering wel betalen

op 21 juli 2017 over GSMWeb in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ruim een maand geleden een toestel met abonnement besteld op de website staat nu nog steeds 1 a 2 dagen levertijd. Vaak gebeld en alleen maar aan lijntje gehouden. Mijn. Nieuwe abonnement is nu ingegaan met de kosten die daar bij komen en heb nog steeds geen telefoon ontvangen. Ook zijn ze niet bereid om de telefoon kosten terug te betalen en kunnen ze niet aangeven wanneer ze de telefoon binnen krijgen. Communicatie en service is erg slecht. Ik heb zelfs nog geen contact mogen ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Als er betere communicatie was geweest of dat bereid zijn te doen. En mij niet meer laten betalen voor iets wat ik nog niet ontvangen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GSMWeb

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GSMWeb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door YMD