Klacht: geen levering product

op 17 september 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben begin 22 augustus een matras besteld en natuurlijk betaald (280,00) Levertijd zou max 14 dagen zijn, inmiddels 4 weken verder maar nog steeds geen matras. Na diverse chat contacten met groupon en toezeggingen dat product onderweg is… nog steeds niets ontvangen. Bij track & trace staat het constant op shipping vervolgens op processing en dan weer op shipping etc. Gezien wij rekening hadden gehouden met levering matras binnen 14 dagen slaapt mijn zoon inmiddels op een matje op pallets.

Gewenste Oplossing:

Gezien de vele klachten op de diverse forums zoals Radar , Kassa twitter etc etc heb ik geen geloof in een oplossing van Groupon
Ik wil of een spoedige levering van Groupon of binnen een week mijn geld terug geboekt krijgen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door elwinepolderman