Klacht: Géén levering na betaling

op 14 oktober 2016 over Fotoalbum.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 25/9/2016 bestelde ik twee fotoalbums met ordernummer 4934694. Die zouden voor 3 oktober geleverd worden. We zijn ondertussen 14 oktober en ik heb nog niks ontvangen. Mails worden niet beantwoord en telefonisch krijg je ook alléén maar een antwoordapparaat.

Gewenste Oplossing:

Onmiddelijke levering of terugbetaling van mijn geld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fotoalbum.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fotoalbum.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door renaatvehent