Klacht: Geen levering gps horloge

op 24 december 2017 over Girlsoutfit.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gps horloge besteld voor mijn dochter. Mail gekregen dat het ivm leveringsproblemen langer zou duren. Na een mail van mij met de vraag wanneer ik het horloge kon verwachten kreeg ik te horen dat het zo’n 2 maanden zou duren en dat de website tijdelijk offline gehaald zou worden voor verbetering en mogelijkheid voor pay-pal betaling. Nooit meer iets gehoord en geen horloge ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Levering van horloge of geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Girlsoutfit.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Girlsoutfit.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Skerkhofs