Klacht: Geen levering / geen reactie

op 18 juli 2017 over Dutch Hair Shop in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 5 maanden geleden via de Dutch Hair shop een krultang gekocht van het merk José Eber op de huishoudbeurs. Deze is wisselbaar is in 3 verschillende maten. Deze heb ik na 1 week al retour moeten sturen, omdat deze niet goed werkte. Deze heb ik nog steeds niet terug. Ze hebben ook hun Facebookpagina verwijderd. Ik heb wel het levenslange garantieformulier ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn krultang terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dutch Hair Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dutch Hair Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SabineA