Klacht: Geen levering en niet bereikbaar

op 07 juli 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bijna 2 weken geleden een bestelling geplaatst bij Perry sport. Zoals op de website en in de mail beschreven staat moeten ze met 1 a 2 dagen leveren. Dit gebeurd dus niet en na betaling hoor je niks meer. Ik probeer dagelijks meerdere keren te bellen met de klantenservice maar er word gewoon opgehangen. Ook na 2 mails geen reactie ontvangen. Zelfs gebeld met hoofdkantoor en de samen zou een terug bel verzoek maken maar ook dit is niet gebeurd! Hoe krijg ik contact met Perry sport? Zeer zeer slecht

Gewenste Oplossing:

Of de materialen worden geleverd binnen een afzienbare tijd of ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Perry Sport

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Natas93