Klacht: Geen levering bestelde product, geen respons op vragen

op 08 oktober 2016 over Trial Hunting in de categorie Camping & Outdoor

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een maand geleden een cadeau gekocht via de webshop www.TrialHunting.nl . Ze verzekerden me dat het zo snel mogelijk zou worden geleverd. Echter nog steeds niks ontvangen. Ontelbare mails geschreven maar geen respons. Ook telefonisch zijn ze nooit bereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of levering binnen redelijk termijn (3 dagen aangezien ik via Facebook contact met de eigenaar heb gehoord dat dit zaterdag jl. mij uiterst zou worden geleverd. Hieruit concludeer ik dat de verzending binnen 3 dagen geen probleem zou moeten zijn. Overigens na het verstrijken van zijn \'uiterste leveringsdatum\' geen contact meer kunnen krijgen met meneer via Facebook.

Alle klachten die gemeld zijn door Hornstra