Klacht: Geen levering, bedrijf onbereikbaar

op 15 augustus 2017 over 4XL Webshop in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bestelde 60 fluoriserende hesjes en betaalde onmiddellijk, omdat verzending pas van start zou gaan na betaling. De betaling werd enthousiast bevestigd, maar de hesjes zijn noit geleverd, ook na herhaaldelijk mailen al dan niet via het contactformulier. Het telefoonnummer op de site is nep, daar wordt nooit opgenomen maar er volgt ingesprektoon. Naar mijn geld kan ik fluiten.

LET OP: BESTEL NOOIT IETS BIJ DIT BEDRIJF

Gewenste Oplossing:

Nergens over, dit is heel ernstig.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 4XL Webshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 4XL Webshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door m.p.bokhorst@vu.nl