Klacht: Geen levering

op 14 juli 2016 over Men At Work in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

29 juni online besteld, nu 14 juli maar nog steeds niets ontvangen. Vorige week waren ze nog telefonisch bereikbaar, en beloofden ze dat ik de artiken begin deze week in huis zou hebben. Niet dus. Nu zijn ze ook telefonisch niet meer bereikbaar. Houden ze hun klanten aan t lijntje om zoveel mogelijk nog te verkopen alvorens failliet te gaan? Lijkt t wel op. En dan kan de klant naar zijn geld fluiten!

Gewenste Oplossing:

Als ik binnen 2 dagen mijn bestelling alsnog ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Men At Work

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Men At Work nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Men at work