Klacht: Geen lessen geen held terug

op 16 juli 2019 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mezelf opgegeven voor rijlessen op 13 juni 2018.
Vervolgens heb ik een proefles gehad op 18 oktober 2018. Daarna heb ik een bedrag van 39 euro betaald voor de eerste les. Toen heb ik een contract getekend voor rijlessen (D pakket) met examen en de rest van het geschuldigde bedrag betaald 1003 euro.

Vanaf dat moment tot nu wacht ik nog steeds op mijn eerste les. Ik heb verschillende keren gebeld voor een afsoraak en iedere keer gaven ze mij een nummer van een instructeur die altijd geen tijd had,volle agenda,geen engelstalig enz enz
Op 13 juni 2019 een jaar later hebben we telefonisch besproken dat ik mijn geld terug zou krijgen binnen een maand. Inmiddels is die datum verstreken en heb ik nog steeds mijn geld niet ontvangen. ik heb via email contact proberen te zoeken maar ik krijg geen reactie terug.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IQ-DRIVE

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IQ-DRIVE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Debrou13