Klacht: geen lentebox van de lente woordzoeker????

op 01 mei 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

AH Lentekrant, daar staat een puzzel in, dan moet je voor 5 mei, je oplossing sturen dat heb ik SPROOKJESBOS, maar helaas, geen site van de Lentekrant te vinden, je moet naar de site ah.nl/allerhande/lentekrant, en er worden 10 pakketten van allerhande inspiratiebox verloot t. w, van 37.50, maar niets hoor, ja je ziet wel om het te bestellen, maar geen prijsvraag ???

Gewenste Oplossing:

Wanner ik tevreden ben, als ik zo'n box win, want zo kan je niets winnen als er verder geen site er over bestaat, en je doet je best om het op te lossen, en je krijgt 0 op rekest, dit klopt niet, en dat vind ik echt tegen vallen van AH.

En aangezien ik zo'n box wilde uitproberen, maar ik vind het wel meteen een bedrag, dacht ik o wat leuk misschien word ik er wel uitgekozen!!!

E.M.G Schreijer
Plettenburgplantsoen 20
3523TW Utrecht

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellen Schreijer