Klacht: Geen korting omdat ik de coupon niet had uitgeprint …

op 13 juli 2012 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond vanavond met een enorme doos (fiets) bij de kassa van Gamma Leidschenveen. Ondanks mijn voordeelpas kreeg ik niet de 13% korting omdat ik de coupon uit de mail niet had afgedrukt. Ook bij de bedrijsleidster vond ik geen gehoor. Een andere medewerkster was uiteindelijk wel zo aardig om zo’n coupon voor me uit te printen, maar toen was het al te laat. Als de bedrijfsleiding dit niet inziet, dan moest die maar eens op cursus.
Het is zinloos en het past zeker niet bij het duurzame imago dat Gamma zich probeert aan te meten om de coupon uit te printen. En deze kortzichtigheid veroorzaakt alleen maar ergernis bij de kassa. Ik heb in ieder geval mijn voordeelpas bij de balie ingeleverd. Dat staat er symbool voor dat ik er niet meer wil komen.

Gewenste Oplossing:

Welgemeende excuses.

Alle klachten die gemeld zijn door Gert57