Klacht: Geen kleur verschil

op 10 juli 2017 over white smile company in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag bij white smile Amsterdam geweest Voor basis behandeling met peroxide. Op zondag hebben zij mij nog telefonisch benaderd ik vond het gesprek storend want het was overduidelijk dat zij 1 van de duurdere behandelingen probeerde te verkopen. Daar ben ik niet op ingegaan. Voor de start werd aangegeven uw tanden zullen ongeveer 2 tinten lichter worden. Na de behandeling was er overduidelijk geen kleur verschil te zien. Dit is gewoon pure oplichterij zonde van mijn geld. Daarbij vond ik het personeel onverzorgd er uitzien en de manier waarop de procedure werd uitgelegd en uitgevoerd onprofessioneel.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar white smile company over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Lalla