Klacht: Geen kleren gekregen na bestelling

op 20 juli 2017 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb perrysport meerdere malen gebeld op hun 0900 nummer. Niemand neemt op. Email hetzelfde geval, 3x een mail gestuurd geen gehoor gekregen. Ik heb kleren besteld op 9 juli, ze beloven op hun site dat de bestelling binnen 4-5 werkdagen binnen is. Dit is 3x zolang geworden dan dat ze beloven. Ik ga ook nog eens op vakantie over een week en is dus een groot probleem.

Gewenste Oplossing:

nergens

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Perry Sport

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tofiq