Klacht: Geen klantenservice

op 14 maart 2020 over Travelgenio in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

IK PROBEER AL DAGEN CONTACT OP TE NEMEN MET DE KLANTEN SERVICE VIA MAIL EN TELEFOON EN OP GEEN ENKELE MANIER KRIJG IK ZE TE PAKKEN!! ONZE REIS IS DOOR DE ORGANISATIE GEANNULEERD !! OMDAT WIJ DE TICKETS VIA TRAVELGENIO HEBBEN GEKOCHT MOETEN WE CONTACT OPNEMEN MET HUN OM ONS GELD TERUG TE KRIJGEN MAAR ZE ANTWOORDEN NIET OP MAILS EN PAKKEN GEEN TELEFOON OP. JE WORD GEWOON VAN DE TELEFOON LIJN AFGEGOOID TELKENS

Gewenste Oplossing:

ALS ZIJ CONTACT MET MIJ OPNEMEN OF ANTWOORDEN OP MIJN MAILS OF DE TELEFOON GEWOON OPPAKKEN EN WE WILLEN ONZE GELD TERUG OMDAT DE VLUCHT DOOR HUN GEANNULEERD IS DOOR DE CORONA VIRUS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Travelgenio

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Travelgenio nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fundaaltinoz