Klacht: geen kaarten gekregen 36uur voor het coldplay-concert

op 22 juni 2016 over Tickets4U in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In november 2 kaarten voor coldplay besteld EN BETAALD. Nog steeds geen kaarten ontvangen per e-mail (e-tickets). Het concert is morgenavond. Ik probeer ze al meerdere keren op hun nummer voor “dringende gevallen” en krijg niemand aan de lijn. Heb vrijdag een ail gestuurd, zonder antwoord.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn e-tickets TIJDIG ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tickets4U

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tickets4U nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dbremac