Klacht: Geen internetverbinding

Sanane01 op 19 september 2021 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een onbeperkt internetbellen abonnement, echter maakt mijn telefoon geen verbinding met 4G heb de “oplossing” van hun website geprobeerd. Werkt ook niet, heb nu 1 streep wifi (wat de reden is van mijn onbeperkt abonnement) dit is al meerdere keren gebeurd

Gewenste Oplossing:

Als mijn 4g gewoon verbinding maakt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sanane01