Klacht: Geen internet in het buitenland

op 03 september 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een buitenland bundel voor engeland aangevraagd en toen kreeg ik vervolgens een sms dat ik het kon gebruiken. Toen ik in engeland aankwam had ik ten eerste al geen service en ten tweede toen ik mijn mobiele data aan probeerde te zetten deed mijn internet het niet eens. Ik heb hier 10 euro voor betaald en ik ben zeer ontevreden maar ik heb gezien dat meerdere mensen dit probleem hebben en het word tijd dat tele2 er wat aan gaat doen want zo krijg je alleen maar ontevreden klanten en ik ben super ontevreden nu!
Ik heb alles al geprobeerd. Dus los het maar op

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn buitenland bundel gewoon werkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door iiRuthx