Klacht: Geen internet, geen TV, geen telefoon, geen reactie

op 05 juli 2017 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Abonnement is keurig opgeleverd, zeer complete installatie, doos en handleidingen, echter geen signaal; nu al twee dagen met een Ziggo installatie die niet werkt. Jammer, bij Tele2 nooit problemen gehad, dan snel maar weer terug.

Vandaag contact gehad met de klantenservice, ik heb het idee dat deze organisatie zichzelf smoort met brandjesblussen. Kwestie van goed organiseren en vooraf kwaliteit testen ipv opleveren en wachten tot klant in de gordijnen hangt. Lijkt mij hierdoor niet zo leuk werken op klantenservice, ik ben daarom maar extra aardig, ga mij denk ik wel beroepen op mijn herzieningsrecht, want ben bang dat dit avontuur anders te lang gaat duren. Wordt vervolgd.

Gewenste Oplossing:

Reageer op mijn klacht en kom met een oplossing, nu ga ik de boel inpakken en binnenkort retourneren

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Reactie van de melder van de klacht Klacht Heerenveen

8 maanden geleden -

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klacht Heerenveen