Klacht: geen internet en televisie

op 23 mei 2016 over KPN Internet in de categorie Internetproviders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vanaf 1 mei zou ik internet moeten hebben. Nu de 23e heb ik nog steeds geen internet. 4maal gebeld, vervolgens twee keer een afspraak gemaakt met een monteur. Die is twee keer niet gekomen. 45minuten in de winkel geweest. Klacht ingediend, ik zou die dag worden gebeld, ik ben nog niet teruggebeld.
Er is mij een dongel aangeboden om thuis toch internet te kunnen hebben. Die blijken in geen winkel meer op voorraad. In totaal 7 keer gebeld nu, dit kost steeds tussen de 20 en 40 minuten, één keer eerder vertrokken van mijn werk, een vrije dag geruild….
Laatste contact met KPN: zij kunnen niet aangeven wanneer de klachtenafd. contact met mij opneemt, noch mij doorverbinden met deze afd. noch mij doorverbinden met de afd. planning……

Gewenste Oplossing:

als ik verbonden ben met internet en als ik contact heb gehad met de afd. klachten en een redelijke compensatie krijg voor gemaakte kosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Internet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Internet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pvdbeek80