Klacht: Geen internet

FloorAarts op 06 november 2017 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds het begin van mijn contract geen internet. Toen ik daarvoor contact opnam met ziggo, kreeg ik te horen dat mijn modem niet was geïnstalleerd en dat dit in de fabriek gedaan wordt. Dit zou drie dagen duren. Nu ik vandaag weer contact op heb genomen met ziggo, krijg ik te horen dat er een monteur moet langs komen. Dit kan niet eerder als 17 november. Ik zit dus zonder internet en moet maar wachten tot er een monteur tijd heeft? Het lijkt me niet dat je een nieuwe klant zolang moet laten zitten zonder internet.

Gewenste Oplossing:

Als er z.s.m een monteur hier is en ik gebruik kan maken van het internet waarvoor ik betaal

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door