Klacht: geen informatie

op 11 september 2018 over Politie in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

zes weken geleden is mijn aanhanger van 2700 euro gestolen in de beveiligde parkeer garage van IKEA Amersfoort. Telefonisch contact blijft uit.IKEA heeft foto’s van de auto waarmee mijn aanhanger is gestolen, en door gegeven aan de politie. Dit is alles wat ik weet en dat is irritant. Aangifte nummer is PL0900-2018215367-1

Gewenste Oplossing:

Als ik weet wat er aan gedaan is en of de mogelijkheid bestaat dat de aanhanger terug komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Politie

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Politie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 1aanhangerweg