Klacht: geen goede machine

op 15 juni 2016 over Black & Decker in de categorie Gereedschap & Machines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 3/4 jaar geleden een schuurmachine gekocht. De Black & Decker multischuurmachine KA280K-QS 220W. Het puntje blijft niet zitten, het schuurpapier blijft niet zitten en hij trilt vreselijk. En dat voor 95,00 euro. Gekocht bij Praxs in Zaandam. Helaas kan ik de bon niet meer vinden. Hoe te handelen wat te doen.

Gewenste Oplossing:

Als alles daar blijft zitten waar het hoort te zitten en als de machine niet zo trilt. En als dit hoort bij de machine dan graag geld retour, zodat ik een andere kan kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Black & Decker

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Black & Decker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BBar