Klacht: Geen goed werkend ventilatiesysteem

op 20 juli 2015 over Renault in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij een vochtig weertype beslaan regelmatig de ramen en dat kan alleen verholpen worden door de ventilatie op de hoogste stand te zetten. Is de condens verdwenen en ik zet de ventilatie lager dan zijn de ramen meteen weer beslagen en het kan toch niet de bedoeling zijn dat ik die ventilator op de hoogste stand moet laten staan.

Gewenste Oplossing:

Als deze klacht verholpen is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Renault

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Renault nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Captur2014