Klacht: Geen geluid

op 08 september 2016 over Onkyo in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een paar dagen werkt Onkyo 414 niet meer zoals het moet. Geen geluid en ik hoor de klikjes ook niet meer. De app die ik op mijn telefoon heb ziet hem niet meer. Om niet gelijk te klagen heb ik eerst alle mogelijke problemen op gezocht / her installeert en alles opnieuw aangesloten. Helaas heeft dit niet geholpen.

Gewenste Oplossing:

Het probleem opgelost zou zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Onkyo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Onkyo nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht E B

1 jaar geleden - Tip. Bij onkyo zijn deze problemen bekend. http://www.nl.onkyo.com/en/customer-service-program-118747.html

Alle klachten die gemeld zijn door E B