Klacht: Geen geld terug na retoursturen pannenset

op 18 juli 2012 over Tommy Teleshopping in de categorie Teleshopping

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin juni 2012 ontving ik een pannenset, die niet aan de verwachtingen voldeed.Op 11 juni heb ik de pannenset aangetekend retour gestuurd met het vereiste ingevulde retourenformulier erbij.Op 12 juni om 16.06 uur is het pakket bij Tommy Teleshopping aangekomen. Tot op heden is het aankoopbedrag van € 79,90 niet op mijn rekening teruggestort. Ik heb driemaal gemaild naar de klantenservice van TTshopping, maar meer dan een automatisch antwoordbericht dat er spoedig gereageerd zal worden van Anita de Boer krijg ik niet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik het betaalde bedrag terug gestort heb gekregen op mijn rekening 5935183.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Tommy Teleshopping in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Tommy Teleshopping een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Tommy Teleshopping

Heeft op 14 augustus 2012 om 09:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Aankoopbedrag is reeds bijgeschreven.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellen Edam