Klacht: Geen geld terug na retour

op 20 mei 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een jurk besteld maar hij was te klein. Email gestuurd of ik hem mocht ruilen voor een grotere maat. Ruilen doen ze niet dus ik moest hem retour sturen en zouden ze het geld weer op mijn rekening storten. Ik heb de jurk 2 weken geleden al retour gezonden via post nl, en er stond dat die retour gezonden was. Maar ik heb nu nogsteeds mijn geld niet terug en ik heb al 2 emails gestuurd waarop ik terug krijg dat ze mijn pakketje niet binnen hebben gehad, terwijl dat wel zo is. Kan iemand mij helpen?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn geld teruggestort word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bodinevanderhorst