Klacht: Geen geld terug bij retour

op 31 juli 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestelde graag bij Boohoo. Altijd leuke producten voor weinig geld. Totdat je een keer wat retour moet sturen. Meer dan 2 weken geleden iets retour gedaan. Nog geen geld terug op mijn rekening. Dus ik mailen met de klantenservice. Sturen ze terug dat ze het bedrag terug storten zodra het pakket bij hun warenhuis is aangekomen. Ik heb zo\’n idee dat ik nu kan fluiten naar mijn centen. Laatste keer dat ik hier wat besteld heb.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kimw1991