Klacht: Geen geld terug

op 21 mei 2020 over ML Tours in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een ticket geboekt voor 10042020. Deze werd geannuleerd door ML tours zelf, graag wou ik mijn geld terug maar heb ik niks gekregen. Zij bieden mij een voucher aan, MAAR ik heb het RECHT om te weigeren en mijn geld terug te vragen. ML tours blijft weigeren, de medewerkers aan de telefoon weten zelf ook niet wat ze moeten doen behalve een voucher aanbieden of ze verwijzen mij naar hun mail. Ik heb tot nu toe letterlijk 7 mails gestuurd met dat ik het geld terug wil en GEEN voucher, en toch blijven ze weigeren en heb ik nog steeds geen geld ontvangen. Ik heb ook aangeven dat ik Marokko de komende JAREN NIET ZAL BEZOEKEN, en dat een voucher voor mij geen optie is.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug heb ben ik tevreden
1 DING IS ZEKER MIJN FAMILIE ZAL NOOIT MEER VIA ML TOURS BOEKEN!!.
SPIJTIG DAT HET ZO MOET LOPEN.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ML Tours

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ML Tours nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Assia27