Klacht: Geen geld terug

op 14 mei 2020 over ML Tours in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een ticket geboekt voor 17-04-2020. Deze werd geannuleerd door ML tours zelf, graag wou ik mijn geld terug maar heb ik niks gekregen. Zij bieden mij een voucher aan, MAAR ik heb het RECHT om te weigeren en mijn geld terug te vragen. ML tours blijft weigeren, de medewerkers aan de telefoon weten zelf ook niet wat ze moeten doen behalve een voucher aanbieden of ze verwijzen mij naar hun mail. Ik heb tot nu toe letterlijk 10 mails gestuurd met dat ik het geld terug wil en GEEN voucher, en toch blijven ze weigeren en heb ik nog steeds geen geld ontvangen. Het gaat om €279,-

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug heb ben ik tevreden want met dit geld kan ik later toch opnieuw boeken ALS ik dat wil.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ML Tours

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ML Tours nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SSSDDD2020