Klacht: Geen geld terug

op 23 februari 2018 over ASOS.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meer dan een maand geleden heb ik een bestelling geretourneerd naar asos. Het paste me niet en daarom kon ik de bestelling niet houden. het is nu dus meer dan een maand geleden en ik heb nog steeds mijn geld niet teruggekregen. Al meerdere keren contact gehad met asos klantenservice en die maken mij wijs dat ze er hard mee bezig zijn en contact met me zullen zoeken. Dit is dus nog geen een keer gebeurd. Ik wordt langzamer hand een beetje wanhopig.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanner ik bij geld binnen nu en een week terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ASOS.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ASOS.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door noahberger