Klacht: Geen geld terug

op 05 juli 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een playsuit besteld maar die was uiteindelijk niet in voorraad dus ik kreeg een mailtje dat ze het geld gingen terugstorten. Nu een maand later nog steeds geen geld teruggestort gekregen en ze reageren niet duidelijk op mijn mailtjes. Ze zeggen dat het geld is teruggestort maar dat is niet waar.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sannebennink